Post by aneatulusde on Feb 23, 2022 16:07:53 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Mr Gun ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Mr Gun IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheats padidinti raktus ▞▞▞
▞▞▞ Mr Gun 2022 version ▞▞▞
Per ilgai lauktas atnaujinimo žaidimas tapo nuobodus
Manau, kad tai puiku, išskyrus tai, kad jie privertė viršininkus eiti vėl ir vėl, kad nematysite daugiau bosų, tai puikus žaidimas neprisijungus, bet daugiau priedų internete
Fantastiškas žaidimas!! man tiesiog patinka! Žaidimas man labai geras, bet.. Gal pridėsi daugiau dalykų, pavyzdžiui, daugiau ginklų, aprangos, Bet šiaip, 5 žvaigždutės. Tu to nusipelnei!
5 minutės. 7 vaizdo įrašų skelbimai, kurių negalima visiškai praleisti. Visiškai pasikartojantis ir nuobodus žaidimas. Jokių išperkamųjų funkcijų. Praleidimai, auksas ir tt – viskas užrakinta už daugiau skelbimų. Blogas žaidimas su niūriu dizainu.
Paprasti valdikliai, bet vis tiek smagu.
1111111111a
Skelbimai pasirodo ekrano viduryje žaidimo metu
geras žaidimas, bet kai nušausiu blogą vaikiną, miršta ir kitas, todėl prašau pataisyti žaidimą.
Puzzle Wings: match 3 games Teka-teki nefw
žaidimas yra gana įdomus, tačiau jį taip erzina tik dėl skelbimų. Suprantu, kad jiems reikia užsidirbti pinigų, bet yra tiesiog per daug skelbimų.
Meh, aš nerekomenduočiau, kad tai gerai, bet gali būti daug patobulinta
Tai visada toks pat lygis, kaip ir kiti viršininkai
Jis per daug neryškus ir kiekvieną kartą, kai tau šauna į galvą, jis mirksi ir tai mane supainiojo.
Mr Gun Arcade rcz
Šis žaidimas yra užkrėstas, kas 2 žaidimus, kuriuos žaidžiu, atlieku nepraleidžiamą papildymą. 1 žvaigždutė
Šiame žaidime yra per daug skelbimų, kad būtų galima juo mėgautis. Užsukite kūrėjus.
Gražus žaidimas. penkios žvaigždės. beprotiškas skelbimų kiekis. keturios žvaigždės. nėra galimybės visam laikui nusipirkti jokių skelbimų. trys žvaigždės. neįtikėtinai brangi „elitinė“ patirtis. dvi žvaigždes.
Ponas Gun? Labiau kaip ponas Ad. TIK DAUG SKELBIMŲ, kurie praktiškai jį sugadina. Suprantu, kad bandote užsidirbti pinigų, bet vienas skelbimas kas 2 kadrus yra per daug.
Muzika nuostabi, animacija puiki, ginklų pasirinkimas puikus (atrakinti užtrunka šiek tiek laiko). Puikus greito tempo žaidimas. Daug reklamų. „Elito“ prieiga yra brangi ir neapsimoka.
Puikus žaidimas patariu siustis
Man patinka šis žaidimas, bet vienintelis blogas dalykas yra tai, kad jūs negalite atnaujinti ginklų ir kitų dalykų, kuriuos aš visada norėčiau greitai gauti. Išskyrus tai, žaidimas yra puikus
Tai gerai, bet valdymas niūrus.
nepraleidžiami skelbimai po kiekvieno lygio ir po mirties. "žiūrėkite vaizdo įrašą, kad atgaivintumėte" ne, ačiū
Dėl skelbimų tai erzina ir neįmanoma žaisti. Gaila, nes žaidimas man patiko
Aš tai žaidžiau nuo 2018 m. Man tai patinka, bet progreso nepavyks išsaugoti. Naujų atnaujinimų nėra. Jis turi potencialo, bet kūrėjai tiesiog apie tai pamiršo. Esu nusivylusi. Tikiuosi pamatyti daugiau atnaujinimų ir galbūt skirtingų režimų. Daugiau ginklų. Bet blogiausia yra. NEGALITE IŠSAUGOTI ŠIAM ŽAIDIMUI „GOOGLE PLAY“ EIGOS
per daug skelbimų, 30 sekundžių, nepraleidžiama
Man tai tikrai patinka. Taip, reikia nusausinti akis, bet tai smagu. Paprastumas mane patraukė pirmiausia!
per daug skelbimų ir jie bando priversti jus įsigyti per brangią elitinę versiją, kuri kainuoja 6 USD per savaitę. turėtų būti kaip 1 USD nuolatinis atnaujinimas
smagu, bet per daug reklamu...
Tai gerai ir viskas. Bet kai naudojau p90, jis atsispindėjo nuo laiptų ir padarė trikdžių, kai pataikė į kitą taikinį, tada turėjau uždaryti žaidimą ir pradėti iš naujo
Per daug skelbimų, niekas nenori laukti 30 sekundžių, kol galės žaisti šį kvailą žaidimą
Nuostabus ir smagus žaidimas. Aš turėjau šį žaidimą 4 metus ir vis dar mane sukausto mintys. Man nerūpi grafika, man rūpi tik tai, kaip žaidimas toks stebinantis ir įdomus. Jei bus atnaujinimas su naujais ginklais, būčiau labai laimingas, paliksiu šį žaidimą ir žaisiu su juo kiekvienais metais ir niekada neištrinsiu šio žaidimo visą likusį gyvenimą.Man labai patinka, kaip lengva surinkti ginklą ir prisijungimo sistemą, vis tiek praleidžiate prisijungimą. Pasiūlymas: po to, kai jį nužudys bosas ar padalinys, jie gaus ginklą ir mirs, todėl žaidėjas bus įsiutę, nes paims ginklą. Patarimas: pridėkite uniformą, pvz., Navy Seal arba Ranger, ir daugiau specialiųjų pajėgų uniformos ir aplinkos apsaugos
žaidimas yra asmeniškai geras, bet ar galite padidinti ginklo atlygio juodąjį sąrašą galimybę? Aš jaučiuosi kaip suklastotas ir niekada jums neduos juodojo sąrašo ginklo. prašau, kad juodojo sąrašo ginklą būtų lengviau gauti. taip pat šiek tiek apsimoka laimėti. bet didelė problema yra galimybės.
Vienintelis dalykas, kurį siūlyčiau, yra daugiau monetų žaidimams, o ne skelbimų peržiūrai.
Linksmas žaidimas. Be kvailo erzinančio skelbimų kiekio aš jį įvertinčiau geriau.
Mr Gun Arkaadmängud ktuh
geras zaidimas siuskites
Man labai patiko žaidimas ir ką tik jį atsisiunčiau prieš kelias minutes, BET, ar galite patobulinti tą mygtuką RETRY ir nenuvilti mūsų spustelėdami Du kartus, mes nenorime prarasti impulso; turėtumėte bandyti iš karto, kai tik spustelėsite, jums nereikia spausti bandyti, tada spustelėkite ekraną. Galite pridėti meniu mygtuką šalia Bandyti iš naujo, kad galėtume bandyti dar kartą arba eiti tiesiai į meniu ir pasirinkti Ginklai...Tikiuosi, kad sutvarkysite kuo greičiau
Apgailėtina!! Net jei pasirenkate nežiūrėti, kad galėtumėte tęsti, vis tiek esate priversti jį žiūrėti. Net neverta 1 žvaigždutės...
Man patiko kelis kartus paspausti ekraną, kad laimėčiau lygį, ir esu toks laimingas, kad kiekvieną kartą už tai jus apdovanoja 30 sekundžių nepraleidžiamu skelbimu. Man tikrai patiko pašalinti šį.
Labai smagus, laiko gaišimo žaidimas. Bet aš norėčiau sužinoti, kiek lygių yra. Esu 603 lygyje ir noriu žinoti, ar greitai baigsiu žaidimą kaip žaidimas.
Sudas
Valdymas yra paprastas, bet efektyvus. Grafika veikia SUPER gerai. Ir žaidimo eiga yra gerai, nors aš turiu gauti nuolatinį apatinio ekrano skelbimų srautą. Neverskite manęs pradėti nuolatinių dalykų, raginančių žiūrėti reklamą. bent jau galiu pasakyti ne, ačiū.
Tai tikrai puikus žaidimas. Tai nėra kaip pubg ar menkė, kad visą dieną praleistumėte jas žaisdami su priklausomybe. Šis žaidimas sukurtas specialiai laiko praleidimui
Nuostabus žaidimas!
Puikus žaidimas, meno stilius yra nuoseklus, bet ne mano mėgstamiausias. Visa kita jų žaidime yra puiku, kartais reikia interneto, bet tai įdomus žaidimas su gražia sistema.
Labai kietas geimas kai nera ka veikt
Mr Gun Zręcznościowe zwh