Post by aneatulusde on Feb 23, 2022 16:21:51 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Nom Cat ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Nom Cat IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ sonsuz parayı aldatır ▞▞▞
▞▞▞ Nom Cat 2022 version ▞▞▞
Çok tatlı !Tek oyunculu üç canlı bir modun olması güzel olurdu bence
Oynattığımda ekran kararıyor
Oynaması kolay artı eğlence
Bu oyun berbat
Harika, ama bence geleceğin Noel kedisi, 100'e ulaştığınızda, siyah bir kedi göstermek için kaputu çıkarın.
Çok fazla ekler ve ücretsiz bir uygulama için üzgünüm ünlü kediler için para ödemek zorundayım... 😭
Mükemmel! Oynaması harika ve eğlenceli. Bazen bir kara kutu bir kontrol düğmesini kaplar; Hala gerçekten harika!
Çok çılgın bu oyun
Eğlenceli eğlenceli ve bağımlılık yapan bir oyun
_Merhaba ben Ebrar, oyunu çok sevmek sadece neden? Neden bazı yerlerin hepsi paralı. Her neyse, geçeyim OYUN HARİKA! herkese bol bol kalın_
Nom Cat Arkadne igre tilq
Bazen gecikiyor ve donuyor
Bu oyunu çok fazla oynadım ama güncellemeden sonra bomba kedilerin ağzına çarptığında oyun hata veriyor... S4 mini
eğlenceli atari oyunu
Çok şirin ve eğlenceli bir uygulama. Özellikle benim gibi bir kedi severseniz, birçok insanın bu oyundan keyif alacağını düşünüyorum! ● 3 ●
Nom Cat Arkada jsg
sadece çünkü
Oyun ini keren banget deh tapi pas mau pencet masuk langsung ngeheng aku saranin Zombi yaşı 3 aja
Hala bazı hatalar var, bir eklemeden sonra sizi ana ekrana geri getiriyor ve hiçbir şeye tıklayamıyorsunuz veya oyuna girdiğiniz yere hiç oynayamıyorsunuz.Bütün butonlar eksik.Sadece birkaç hata ama bu gerçekten bir iyi oyun
Zaman öldürücü oyun.
Bakwas grafikler...ama billi jar jata h to maja ata h😂😂😂😂
Beholder 2 Lite ایڈونچر tll
Ocak 2017'den sonra başka güncelleme yok mu? Sanırım yeni kedilere ve ortamlara (arka planlara) ihtiyacımız var.
Çok kötü değil ama sevimli. Sevdim
Sadece siyah bir ekran oynamama izin vermiyor
Yeni arka planları kontrol ederken uygulama dondu ve ana ana ekrana gitmek için telefonumu kapatmak zorunda kaldım. Uygulama hala donmuş durumda. Bunun dışında Cadılar Bayramı yaması oldukça şirin.
Kelimenin tam anlamıyla her zaman her yerdedir. Benden bir reklam izlememi istediğinde yüksek puan rekorunu defalarca kaybettim. Böyle bir tuzak. Oynamadan ve çok fazla reklam izlemeden önce bile wifi'yi açmam gerekiyor. Kedi görüntü kutusunun siyah karelerle değiştirilmesinde de büyük bir hata var. Oyun tasarımı eğlenceli ve pürüzsüz olsa da.
Bu yüzden indiriyorum ama yüklemenize izin vermiyor .... bunun yakında düzeltilmesi gerekiyor
Nom Cat આર્કેડ uslj
Nom Cat Zręcznościowe lxf
Çok tatlı!! Oyun harika ve aşık olduğum ve belki de bu oyuna bağımlı olduğum kediler de öyle!!
Bayıldım! Ağabeyim ve ben çok oyunculu oynuyoruz, birimiz sol tarafı, diğerimiz sağ tarafı alıyor.
Bu oyun basit ama bağımlılık yapıyor.Karakterler çok sevimli ama çoğu paraya mal oluyor.Genel olarak bu oyun süper eğlenceli ama sadece birkaç karakteri paraya mal olmadan yapmayı düşünürdüm.
Omg bu oyunu çok estetik seviyorum ;-)
İyi bir güncelleme gelirse 4 yıldız verecek!
Her iki kediye de dokunamıyorum
Güzel ama çok reklam var
İyi
Sevimli ve basit zaman katili. El göz koordinasyonuna da yardımcı olur.
12 denemeden sonra ve beni oynayanlar için "Only Me" olarak ayarladıktan sonra, "Only Me" ayarlamama izin vermiyor. "Genel" olarak sıfırlamaya devam ediyor. Dünyadaki herkesin herhangi bir anda ne yaptığımı görmesini istemiyorum.Yani oynayamıyorum. Uygulamayı kaldırma. Üzüldüm çünkü gerçekten oynamak istiyordum.
Çok kawaii ve sevimli! Ama....kontroller biraz zor..belki her seferinde bir balık ve bomba? 😍😗🤔😅
kitap gibi
Gerçekten bağımlılık yapıyor ve kediler çok sevimli!!! Ancak açılmayacağı bir sorunu çözmek için yeniden yüklemem gerekti ve şimdi tüm karakterlerimi kaybettim
Garfield neden paralı ki??
3 seviye gibi eğlenceliydi. Sonra reklamlar seli içimi kapladı ve ne yaptığımı unuttum. Oyun yeniden başladığında, reklamlara hiç benzemeyen oyunlar için FULL VOLUME SCREAMING REKLAMLARIN neden olduğu travmanın ilerlememi engellediğini gördüm. Bu konuda PTSD için danışmanlık yapıyorum, peki faturayı nereye göndereceğim?
bu oyunu seviyorum oynaması eğlenceli :DDD