Post by aneatulusde on Feb 23, 2022 16:35:29 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Tank Warfare: PvP Blitz Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Tank Warfare: PvP Blitz Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kódy väčšiu výdrž ▞▞▞
▞▞▞ Tank Warfare: PvP Blitz Game 2022 version ▞▞▞
Náročné ovládanie
Veľa náročných zbraní!!
Práve som začal hrať túto hru a okamžite mi to vadilo. Zakaždým, keď som otvoril totem, vždy sa mi pokazil a skúšal som všetko, ale nič sa nestalo, tvoja hra je strata môjho času
Nedá sa pripojiť k serveru
bugs...bugs...bugs...len o vlások od toho, aby ste ich mali toľko ako startrek online.developers toto je pre vás babycakes.Najskôr nechajte hru načítať a až potom povolte vyskakovať všetky vaše doplnky a špeciálne ponuky...oprava nepríjemný problém, že sa zvuk sám vypína....reštrukturalizácia úrovní v bitkách....ponáhľajte sa s novým obsahom...a videli ste v poslednej dobe ceny benzínu?...jedna hviezdička za zlé herné skúsenosti a karikatúru grafika.
Zábavné, ale hranie môže byť frustrujúce kvôli chybám v hre. Má potenciál, ak vývojár odstráni chyby.
Je to v poriadku. Ale nie tak komplexná hra ako WOT. Jeho jednoduchý bod a strieľať. Trochu strat sem a tam.
Ovládanie je naozaj mätúce,
Jedna z najlepších tankových hier, aké som kedy hral
Zlá hra Hahaha robil som si srandu 🤣😂🤣😂
Aaaaaaaeàraataaaaaaa toaaaaaa asa ako>-/±/1/1111/
Zaplaťte, aby ste vyhrali, bez množstva peňazí nemôžete získať poriadny tank😡😡😡😡. Ako je možné, že tanky úrovne 2-3 sa zhodujú s úrovňou 5 a 6? To je jednoducho smiešne! Keď to opravíte, ohodnotím 5 hviezdičkami. Nemôžem hrať vôbec, keď ma zabijú na jeden výstrel zakaždým!
Tank Warfare: PvP Blitz Game Strateške igre vahi
Nie zlé
Zábava sa nemôže dočkať, až si zahrám e zakaždým
dobré, ale bojový čas je príliš krátky
je to zábavná hra a prináša vzrušenie. Dobrá práca.
To je dobrá hra, ale Zem hry je taká opakujúca sa a zbrane sú také nízke
Tank Warfare: PvP Blitz Game Παιχνίδια στρατηγικής fsi
Skvelé, ale prajem si, aby nebolo potrebné kupovať
Nie zlé
Pekné bez závad ako iné tankové hry
Dobrá hra z minulosti. Ty fandíš WOT Blitz. O niečo lepšie ovláda dobrú funkciu. Keď prejdete za svoj cieľ, ovládacie prvky sa obrátia. Namiesto pokračovania vpred bude cúvať v prednej polohe. Hore je dopredu a dozadu bolo vzad, keď som to naposledy vedel. Ak to bude dobre opravené, odporučil by som to.
Krvavá hra stále klesá
Mám rád všetky hry, v ktorých nemôžete nič získať bez míňania peňazí, ale je to dosť zábavné Nemíňam skutočné peniaze, ak nemôžem získať bez svojej bankovej karty Nehral by som to možno to trvá dlho získať akýkoľvek tierrr. 3 tanky, pokiaľ nezaplatíte, ale povedal som, že o tankoch úrovne 2 som nakoniec dostal 1
Slabý tank v tejto hre zbytočné power ups
Aplikácia vždy padá, vždy nás odpojí a vynúti zatvorenie., sklamaný!!!🙄🙄🙄
Slušná tanková hra, ale nič také ako video.
Gemuruh Tank Super Santai yfg
Ako teda nemôže mať nikto v hre 5 zabitých 2-krát a 260 bodov, no žiadny 2 v hre nezabitý vôbec 6 zabití a iba 168 bodov
Prečo server neukladá môj postup pri vylepšovaní tanku a po jednej bitke si nemôžem nárokovať žiadnu úlohu, pretože server je taký pomalý a nedokáže sa prispôsobiť bitke
Nemáte prístup k denným cenám. Hotovosť v bitkách môže byť viac
Tank Warfare: PvP Blitz Game Стратегии pbnu
Pomalý pohyb
extrémne platí za víťazstvo a má veľmi zlé riadenie alebo mobilitu vo všeobecnosti
nevidim to
Začalo to byť dobrou hrou, ale ako hra postupovala, najvyššia légia THE LEGENDS vypracovala cheaty v hre a využíva ich na nespravodlivú výhodu. Zdá sa, že vývojári s tým nechcú nič robiť.
Skvelá hra
Neužitočné, keď nie ste totem a graffiti, je príliš zrejmé, že ide o hru na peniazoch.
Neaktualizuje sa dobre, nakoniec sa to podarilo
Tank Warfare: PvP Blitz Game Strateegia ajk
Dobré, ale nie realistické
Zatiaľ zábavná hra
Prečo to takto robiť, keď chcem hrať 10-krát, skúste hrať znova a znova.....Neviem, prečo to robíte
Dobrá hra, potrebujem nové mapy
Zábava na hodinu alebo dve. Ale veľmi sa to opakuje. Všimol som si, že modernizácia mojich nádrží nemá žiadny vplyv. A tie neustále vyskakovacie okná v menu hry sú absolútne peklo.
Nemyslím si, že by sa táto hra nikomu páčila po novej aktualizácii, ktorú vyrobili pred 2 dňami, keď vybrali šťastnú kartu.